PRODUKTET

alpi_milk_logo

Jogurt 0.18L 3.2%
    ALPI Jogurt 0.18L 2.8% qumështi Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi “Revolucioni Bujqësor”duke ndryshuar shoqëritë nga fise nomade

Jogurt 0.5L 3.2%
    ALPI Jogurt 0.5 L 2.8% qumështi Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi “Revolucioni Bujqësor”duke ndryshuar shoqëritë nga fise

Jogurt 1.5L 3.2%
    ALPI Jogurt 1.5 KG 2.8% qumështi Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi “Revolucioni Bujqësor”duke ndryshuar shoqëritë nga fise

Jogurt 1L 3.2%
    ALPI Jogurt 1L 2.8% qumështi Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi “Revolucioni Bujqësor”duke ndryshuar shoqëritë nga fise nomade

Ajran 0.18L 1.5%
=
    ALPI Ajran 0.18L 2.8% Yndyrë qumështi Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi “Revolucioni Bujqësor”duke ndryshuar shoqëritë nga fise

Ajran 1L 1.5%
    ALPI Ajran 0.18L 2.8% Yndyrë qumështi Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi “Revolucioni Bujqësor”duke ndryshuar shoqëritë nga fise

brend alpi
PRODUKTET QUMËSHT JOGURT AJRAN DJATHRAT KOS Gjalp Alpi Qumësht 3.2 % Qumësht Alpi qumësht I fresket me 3.2% yndyrë qumështi

brend lacte
PRODUKRET     QUMËSHT Lacte 3.5% full cream Lacte $1.00 Alpi qumësht afatgjatë me 1.5 % yndyrë qumështi Rreth 10

Djath i fortë në kant
    ALPI djath I fortë në kant 800 gr, 5kg, 10 kg, 15 kg Bërja e djathit filloi të

Djath i fortë vakum
    ALPI djath I fortë Vakum 400gr Bërja e djathit filloi të paktën 7,200 vjet më parë. Provat arkeologjike

Djath i perzier në kant
    ALPI djath I perzier në kant 800 gr, 5 kg, 10 kg, 15 kg. Bërja e djathit filloi

Djath i përzier vakum
    ALPI djath I përzier Vakum 400gr Bërja e djathit filloi të paktën 7,200 vjet më parë. Provat arkeologjike

BRENDET

1996

HISTORIA

1996 – Themelimi I kompanisë, Prodhimi I produkteve të freskëta si Qumesht I freskët, Kos dhe Jogurt.
1998- Hapja e repartit për prodhimin e tre llojeve të djathit. Djath I bardhë, Djath I fortë Sharri dhe Kashkavall.
2006 -  Hapja e repartit për prodhimin e qumështit afatgjatë UHT.
2013 – Hyrja në tregun e Kosovës
2015 – Linjë e re për prodhimin e produkteve të freskëta
2016 -  Linjë për prodhimin e Ajkës dhe Gjalpit
2017- Hyrja në tregun e Shqipërisë
2020 –Linjë për prodhimin e gjizës 

Zhvillimi i qëndrueshëm

Motivi dhe synimi ynë është të sigurojmë që klientët tanë të shijojnë produktet
tona të sigurta, me cilësi të lartë dhe të shijshme. Por arritja e të trejave nuk
është aq e thjeshtë, prandaj ne përpiqemi të bëjmë më të mirën në të gjitha aspektet e aktiviteteve të kompanisë. Një nga faktorët më të rëndësishëm për ta bërë të mundur këtë është
sistemi ynë për të garantuar sigurinë dhe cilësinë e ushqimit. Dhe kjo bazohet në njohuritë e
gjera dhe përvojën afatgjatë të ekspertëve tanë shumëdisiplinorë.