Oferta Pune

Si njera nga qumeshtoret me te medha ne R.M, ne punësojmë një larmi njerëzish dhe ofrojmë mundësi për zhvillim të mëtejshëm. Ne duam që punonjësit tanë të jenë më të mirët, prandaj ne vazhdimisht punojmë për të ndihmuar në zhvillimin e tyre, ofrojmë mundësi për të mësuar aftësi të reja dhe për t'i inkurajuar ata që të bëhen më të mirët në fushën e tyre.
Nëse jeni të interesuar të punoni me ne, ju lutemi na dërgoni letrën tuaj të motivimit dhe CV në work@sentisag.com Informacioni juaj do të ruhet në bazën tonë të të dhënave dhe ne do t'ju kontaktojmë nëse shfaqet një hapesire për profilin tuaj. Informacioni juaj personal do të përdoret ekskluzivisht për qëllimet e bazës së të dhënave tona të kërkimit të punës.