https://www.traditionrolex.com/46

Alpi Cream

Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi "Revolucioni Bujqësor"duke ndryshuar shoqëritë nga fise
nomade tek ata që vendoseshin në bashkësi. Me kete erdhen kafshët e zbutura dhe zgjuarsia
që njerëzit të përdorin produkte të tilla si qumështi.

100gr e prodhimit mesatarisht përmban:

Vlera energjitike 478kJ /114kcal
Yndyrëndyrë 10 g
Prteina 3 g
Karbohidrate 4 g
Përmbajtja Qumësht pluhur I skremuar, yndyrë bimore (vaj kokosi), starter culture
Facebook Instagram YouTube