https://www.traditionrolex.com/46

ALPI Gjalp 82% yndyr

Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi "Revolucioni Bujqësor"duke ndryshuar shoqëritë nga fise nomade tek ata që vendoseshin në bashkësi. Me kete erdhen kafshët e zbutura dhe zgjuarsia që njerëzit të përdorin produkte të tilla si qumështik. .

100gr e prodhimit mesatarisht përmban:

Vlera energjitike 3121kJ /746kcal
Yndyrëndyrë 81.5 g
Prteina 0.65 g
Karbohidrate 0.66 g
Krip 0.03 g
Facebook Instagram YouTube