https://www.traditionrolex.com/46

ALPI Kos Lope 3.8% 400gr Yndyrë qumështi

Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi "Revolucioni Bujqësor"duke ndryshuar shoqëritë nga fise
nomade tek ata që vendoseshin në bashkësi. Me kete erdhen kafshët e zbutura dhe zgjuarsia
që njerëzit të përdorin produkte të tilla si qumështi.

100gr e prodhimit mesatarisht përmban:

Vlera energjitike 225kJ /54kcal
Yndyrëndyrë 3.2 g
Prteina 3.2 g
Karbohidrate 3.1 g
Krip 0.1 g
Facebook Instagram YouTube