https://www.traditionrolex.com/46

Lacte Qumesht barista

Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi "Revolucioni Bujqësor"duke ndryshuar shoqëritë nga fise
nomade tek ata që vendoseshin në bashkësi. Me kete erdhen kafshët e zbutura dhe zgjuarsia
që njerëzit të përdorin produkte të tilla si qumështik.

100gr e prodhimit mesatarisht përmban:

Vlera energjitike 262kJ /62kcal
Yndyrë 3.5 g
Prteina 3.2 g
Karbohidrate 4.5 g
Krip 0.05 g
Kalcium 120 g
Facebook Instagram YouTube