https://www.traditionrolex.com/46

Alpi qumësht I fresket me 3.2% yndyrë qumështi

Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi "Revolucioni Bujqësor"duke ndryshuar shoqëritë nga fise
nomade tek ata që vendoseshin në bashkësi. Me kete erdhen kafshët e zbutura dhe zgjuarsia
që njerëzit të përdorin produkte të tilla si qumështik.

100gr e prodhimit mesatarisht përmban:

Vlera energjitike 251kJ /60kcal
Yndyrëndyrë 1.5 g
Prteina 3.2 g
Karbohidrate 4.5 g
Krip 0.05 g
Kalcium 120 g

Qumësht afatgjat
1.5 %
    Alpi qumësht afatgjatë me 1.5 % yndyrë qumështi Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi “Revolucioni Bujqësor”duke ndryshuar shoqëritë

Qumësht afatgjat
me 3.2 %
    Alpi Qumësht afatgjatë me 3.2% yndyrë qumështi Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi “Revolucioni Bujqësor”duke ndryshuar shoqëritë nga

Qumësht afatgjat 10 vitamina
Nam gravida vulputate est venenatis eu at ullamcorper consectetur parturient suspendisse a elit lobortis ut convallis vestibulum vulputate nunc praesent mattis sem faucibus risus sociosqu.Dapibus curae a ac vestibulum a magnis ullamcorper orci a iaculis adipiscing augue a massa a torquent feugiat a. Scelerisque vestibulum.

Qumësht afatgjatë
3.5 %
    Alpi Qumësht afatgjatë me 3.5% yndyrë qumështi Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi “Revolucioni Bujqësor”duke ndryshuar shoqëritë nga

Qumësht i freskët
3.2 %
    Alpi qumësht I fresket me 3.2% yndyrë qumështi Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi “Revolucioni Bujqësor”duke ndryshuar shoqëritë

Facebook Instagram YouTube