https://www.traditionrolex.com/46

ALPI Jogurt 1L 2.8% qumështi

Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi "Revolucioni Bujqësor"duke ndryshuar shoqëritë nga fise
nomade tek ata që vendoseshin në bashkësi. Me kete erdhen kafshët e zbutura dhe zgjuarsia
që njerëzit të përdorin produkte të tilla si qumështi.

100gr e prodhimit mesatarisht përmban:

Vlera energjitike 225kJ /54kcal
Yndyrëndyrë 2.8 g
Prteina 3.2 g
Karbohidrate 23.1 g
Krip 0.01 g

Jogurt 0.18L 3.2%
    ALPI Jogurt 0.18L 2.8% qumështi Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi “Revolucioni Bujqësor”duke ndryshuar shoqëritë nga fise nomade

Jogurt 0.5L 3.2%
    ALPI Jogurt 0.5 L 2.8% qumështi Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi “Revolucioni Bujqësor”duke ndryshuar shoqëritë nga fise

Jogurt 1.5L 3.2%
    ALPI Jogurt 1.5 KG 2.8% qumështi Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi “Revolucioni Bujqësor”duke ndryshuar shoqëritë nga fise

Jogurt 1L 3.2%
    ALPI Jogurt 1L 2.8% qumështi Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi “Revolucioni Bujqësor”duke ndryshuar shoqëritë nga fise nomade

Jogurt 1L 3.2%
    ALPI Jogurt 1L 2.8% qumështi Rreth 10 000 vjet p.e.s, ndodhi “Revolucioni Bujqësor”duke ndryshuar shoqëritë nga fise nomade

Facebook Instagram YouTube