Pergjegjesia sociale e kompanise

Menaxhimi organizativ

Përgjatë viteve ne jemi bërë një kompani e madhe dhe e suksesshme, duke sjellë gjithashtu një përgjegjësi të madhe. Si njera nder qumështoret më e medha ne R.M, ne jemi plotësisht të vetëdijshëm për përgjegjësinë ndaj punonjësve tanë, mjedisit, komunitetit në të cilin veprojmë, klientëve tanë dhe palëve të tjera të interesit të kompanisë. Ne besojmë se mund të realizojmë qëllime afatgjata vetëm me marrëdhënie të mira, të cilat fillojnë brenda kompanisë me punonjësit tanë, të cilët janë themeli i sukseseve tona, dhe gjithashtu me një qëndrim të përgjegjshëm ndaj mjediseve tona sociale dhe natyrore.
Detyra jonë është të bëjmë gjithçka që është në fuqinë tonë për t'i bërë aktivitetet tona shoqërore dhe mjedisore të qëndrueshme, efikase dhe miqësore, të gjitha këto do të çojnë në suksesin afatgjatë të kompanisë. Prandaj, përgjegjësia sociale është një pjesë integrale e strategjisë sonë të menaxhimit.

1996

Punonjësit

Në Sentis AG ne jemi të vetëdijshëm se punonjësit tanë janë baza për zhvillimin dhe rritjen e kompanisë sonë. Prandaj, ne planifikojmë aktivitetet tona në fushën e marrëdhënieve me punonjësit tanë strategjikisht dhe i zbatojmë ato në planin afatgjatë. Ne vecanërisht përpiqemi drejt përvetësimit dhe mbajtjes së punonjësve entuziastë dhe të aftë dhe kështu të ndërtojmë kulturën e një kompanie të suksesshme. Ne jemi në përputhje me të gjitha dispozitat ligjore, ne ndjekim rregullat e qëndrimit etik dhe sigurojmë mundësi të barabarta për të gjithë punonjësit tanë.
Ne kemi ngritur standardet tona mbi dispozitat ligjore dhe kemi përmirësuar më tej kujdesin për cilësinë e jetës ose punonjësit tanë
Ne sigurojmë në mënyrë sistematike sigurinë, zhvillimin dhe shpërblimin e punonjësve tanë
Ne inkurajojmë dhe vlerësojmë inovatorët,
 Ne rregullisht, në kohë dhe hapur komunikojmë me punonjësit tanë
 Ne zgjedhim punonjësit tanë të vitit, të cilët veprojnë në përputhje me vlerat tona dhe politikat tona të përbashkëta
Punonjës 80+
Pikat e shitjes 3000+
Fermer 700+
Shtete 3+

Maqedoni e veriut
Kosovë
Shqipëri

Zbulim i shijshëm!

Natyra dhe mjedisi

Qumështi është një dhuratë e shkëlqyer nga natyra. kështu që këtu ne kujdesemi  për të mbrojtur mjedisin natyror. Menaxhimi efikas i mjedisit është një nga politikat e rëndësishme strategjike të kompanisë.
Ne kemi në plan të prezantojmë teknologji të reja për të ulur emetimet dhe për të kontrolluar konsumin e burimeve natyrore.Ne kemi te instaluar sistemin per pastrimin e ujerave.
Ne i kushtojmë vëmendje të veçantë rritjes së efikasitetit të energjisë. Ne gjithashtu vazhdimisht përpiqemi të zvogëlojmë konsumin e ujit dhe emisionet mjedisore (mbetje të përziera komunale dhe ujëra të mbeturinave industriale).
Punonjësit tanë, të cilët janë duke u trajnuar rregullisht në këtë fushë, janë gjithashtu të përkushtuar për t'u kujdesur për mjedisin. I gjithë materiali i mbeturinave i prodhuar nga kompania është i ndarë, dhe ne bëjmë gjithçka që kemi në fuqinë tonë për të zvogëluar konsumin e ujit dhe energjisë.
Zbulim i shijshëm!​

Komunitet lokal

Sentis AG ka qenë aktive për më shumë se dy dekada. Tani si pjesë e strukturës së shoqërisë, ne kemi krijuar shumë lidhje me mjedisin lokal gjate kesaj kohe. Gjatë viteve ne kemi dëgjuar me kujdes nevojat e njerëzve përreth nesh dhe e konsiderojmë këtë si një nga sukseset tona kryesore.
Ne jemi krenar që kemi qenë në gjendje të mbështesim projekte të shumta në fushën e ndihmës humanitare përmes sponsorizimeve dhe donacioneve. Ne investojmë në sport, arsim, shkencë dhe kulturë dhe marrim pjesë aktive në bashkësitë lokale.
Qumështi është ushqimi themelor për të gjithë, dhe është veçanërisht i rëndësishëm për më të rinjtë, kjo është arsyeja pse ne ua sigurojmë  atyre që vështirë se mund t'ia lejojnë vetes - shtëpitë e sigurta, shtëpitë e lehonisë dhe qendrat e krizës në të gjithë Maqeonine. Në total, ne dhurojmë gati 15 mijë litra qumësht  çdo vit.
Jemi nje nga sponzoret e klubit te volejbollit Shkendija ne Tetove.
Dyert tona janë gjithnjë të hapura për studentët nga fusha të ndryshme të studimit, të cilët janë të etur për të mësuar dhe me të cilët ne shpresojmë të ndajmë njohuritë tona nga fusha të ndryshme të biznesit.
Se bashku me Universitetin E Tetoves do te organizojme cdo vite nje feste edukativo kulturore per “Diten e Qumeshtit”.

MARREDHENIET ME KLIENTIN

Fokusi ynë kryesor është të sigurojmë që klientët tanë të jenë të kënaqur me produktet tona.
Për ta, ne zhvillojmë produkte të shijshëm nga marka të njohura siALPI dhe LACTE. Ne gjithashtu sigurojmë që të gjitha produktet tona të paketohen në mënyrë të sigurt  dhe të vendosen në raftet e dyqaneve në kohë. Ne gjithashtu sigurojmë që të gjitha informacionet e kërkuara nga ligji të specifikohen qartë dhe saktë në të gjitha produktet tona. Kjo është gjithashtu një arsye e rëndësishme pse klientët tanë na besojnë, dhe ky ka qenë një faktor i rëndësishëm në suksesin tonë.
Ne i shtrijmë kufijtë e metodave klasike të reklamimit me mjete të reja, dixhitale të komunikimit dhe aktivitete inovative promovuese. Qëllimi ynë është të komunikojmë në mënyrë krijuese, duke rritur kështu dukshmërinë dhe diferencimin. Sidoqoftë, ne gjithmonë kujdesemi që të mos mashtrojmë klientët me përmbajtjen ose formën e aktiviteteve tona të marketingut.
Komunikimi ynë është i natyrës së hapur dhe të dyanshëm. Ne kemi një qendër të ndihmës për klientët në dispozicion për të ndihmuar në çdo pyetje dhe ne do të ishim të lumtur t'i dëgjonim komentet tuaja dhe t'u përgjigjeshim pyetjeve tuaja në kanalet tona të mediave sociale. "